Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Knoblauchzehe
- 15 g Öl
- 150 g Schinkenspeckwürfel
- 150 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 800 g weiße Bohnen, aus der Dose, mit Sud
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
lub 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Prise Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2917 kJ / 697 kcal
- Białko
- 49 g
- Węglowodany
- 89 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 20.9 g
- Sód
- 2057 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Eintopf von Wintergemüsen
1 Std.
Sauerkrautsuppe mit Knoblauchsahne
40 min
Erfrischender Bohneneintopf
25min
Griechische Bohnensuppe (Fasolada)
30 Min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3h
Bunter Zwiebel-Topf
1 Std.
Senfgurken-Suppe mit Fleischbällchen
1 Std.
Wintersuppe
1 Std.
Bauerntopf zum Schlemmen
45min
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35 min
Möhren-Kartoffel-Untereinander mit Brühwurst
30 Min
Schwarzwurzelsuppe mit Hackbällchen
1 Std.