Urządzenia i Akcesoria
Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Petersilie abgezupft20 g
-
Wasser1450 g
-
3 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l)Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht3 TL
-
Hähnchenschenkel, mit Haut350 - 450 g
-
Erbsen, TK300 g
-
Staudensellerie in Stücken (1 cm)120 g
-
Porree in Ringen (5 mm)120 g
-
150 g Pastinake, in Scheiben (5 mm)Petersilienwurzel in Scheiben (5 mm)150 g
-
Suppennudeln (Garzeit ca. 10 Min.)150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
178 mg
Białko
30 g
Kalorie
1466 kJ /
350 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 2/2024
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Blumenkohl-Hähnchen-Suppe
40 Min
Gulasch
2 Std. 20 Min
Spargel-Hähnchen-Suppe
1 Std. 15 Min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 Std. 20 Min
Pot au Feu von Edelfischen
45 Min
Winterlicher Hähnchen-Bohnen-Topf
1 Std.
Geflügel-Ragout von der Keule
1 Std.
Schweinebäckchen-Ragout
1 Std. 30 Min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3 Std.
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1 Std.
Fleischiger Kartoffel-Spitzkohl-Eintopf
1 Std. 20 Min
Ungarisches Paprikagulasch
2 Std.