
Urządzenia i Akcesoria
Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Petersilie abgezupft20 g
-
Wasser1450 g
-
Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht3 TL
-
Hähnchenschenkel, mit Haut350 - 450 g
-
Erbsen, TK300 g
-
Staudensellerie in Stücken (1 cm)120 g
-
Porree in Ringen (5 mm)120 g
-
Petersilienwurzel in Scheiben (5 mm)150 g
-
Suppennudeln (Garzeit ca. 10 Min.)150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
350 kcal /
1466 kJ
Białko
30 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
45 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
178 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 2/2024
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy