
Urządzenia i Akcesoria
Bunter Zwiebel-Topf
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Öl35 g
-
rote Zwiebeln in Spalten300 g
-
weiße Zwiebeln halbiert200 g
-
Wasser650 g
-
Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht1 ½ geh. TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Paprika edelsüß¾ TL
-
Kartoffeln, festkochend in Würfeln (ca. 2 cm)550 g
-
Kabanossi in Scheiben (ca. 1 cm)300 g
-
rote Paprika in Würfeln (1,5 cm)150 g
-
Majoran, getrocknet1 geh. TL
-
Schnittlauch in feinen Röllchen10 g
-
Crème fraîche zum Servieren200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
603 kcal /
2522 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
43 g
Węglowodany
41 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Sód
1342 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 5/2023
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy