Wrap de tortilla con espinacas y champiñón

Wrap de tortilla con espinacas y champiñón

4.1 28 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 raciones

Składniki

  • 30 g de queso parmesano en trozos
  • 3 huevos
  • 3 - 4 pellizcos de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 330 g agua
  • 140 g de espinacas baby frescas
  • 300 g de champiñones laminados
  • 20 g de aceite de oliva
  • 50 g de queso cremoso
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta de Cayena molida (opcjonalnie)
  • 2 cucharadas de maíz en conserva
  • 100 g de hojas baby de ensalada variada

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 400 kcal / 1677 kJ
Białko 23.7 g
Tłuszcz 30.1 g
Węglowodany 12.7 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 11.2 g
Sód 746.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...