Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de turrón de Jijona blando, en trozos
- 150 g de leche de almendras
- 150 g de queso cremoso
- 6 barquillos para decorar
- granos de granada para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1353 kJ / 323 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 24.4 g
- Tłuszcz
- 24.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.8 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 143.8 mg
Alternatywne przepisy
Natillas caramelizadas (Leite creme)
4 Std. 25 Min
Turrón de brie
2 godz. 15 min
Torrijas leche condensada con fresa y crema inglesa
40 Min
Tarta de chocolate blanco con frambuesa y frutos rojos
2h 50 min
Mazapán y nueces al caramelo
Brak ocen
Tarta panal
6h
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50 min
Crema de lombarda
1h 40 min
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1h 20 min
Crema de pistacho
10 Min
Crema de galletas al caramelo
4h 15min
Flan de queso cremoso
5h 50min