Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de turrón de Jijona blando, en trozos
- 150 g de leche de almendras
- 150 g de queso cremoso
- 6 barquillos para decorar
- granos de granada para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1353 kJ / 323 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 24.4 g
- Tłuszcz
- 24.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.8 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 143.8 mg
Alternatywne przepisy
Dip de queso de cabra con pera y nueces
10min
Turrón de chocolate y pistachos
1h
Crema de galletas Lotus®
10min
Rollo suizo relleno de melocotón
1h 30min
Vasitos arcoíris de fruta y crema de yogur
20min
Crema de chocolate blanco con frutos rojos
40min
Turrón de brie
2h 15 min.
Postre de yogur, lima y coco
10min
Panna cotta de café
4h 10min
Crema de galletas al caramelo
4 Std. 15 Min
Tarta de la abuela
4 godz. 30 min
Pastel rápido de queso al caramelo
4h 20min