Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de filetes de merluza fresca (sin piel), en trozos
- 150 g de langostinos crudos medianos pelados
- 2 huevos
- 40 g de nata
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 20 g de tomate concentrado
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 500 g de agua
Langostinos salteados
- 1 diente de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- 6 langostinos crudos medianos pelados
- 150 g de hojas baby de ensalada variada
- 6 cucharaditas de mayonesa
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 898 kJ / 215 kcal
- Białko
- 16.4 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 16.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 340.6 mg
Alternatywne przepisy
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4h 20 phút
Turrón de brie
2h 15min
Ventresca de bonito con salsa de soja, jengibre y ajos
1h
Rollo de espinacas navideño
2j 30 menit
Pudin de trucha
2 godz. 40 min
Fiambre de bonito fresco con encurtidos
25h
Pastel de calabacín con gratinado de piñones
1h 30min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1h
Terrina de pavo con dátiles y nueces
1h
Pastel de cabracho
2 Std. 50 Min
Brazo de gitano de gambas y salmón
12h 40min
Pudin de bonito y piquillos
5h 10min