Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de filetes de merluza fresca (sin piel), en trozos
- 150 g de langostinos crudos medianos pelados
- 2 huevos
- 40 g de nata
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 20 g de tomate concentrado
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 500 g de agua
Langostinos salteados
- 1 diente de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- 6 langostinos crudos medianos pelados
- 150 g de hojas baby de ensalada variada
- 6 cucharaditas de mayonesa
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 898 kJ / 215 kcal
- Białko
- 16.4 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 16.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 340.6 mg
Alternatywne przepisy
Brazo de gitano de gambas y salmón
12 Std. 40 Min
Pudin de bonito y piquillos
5h 10min
Pastel de pescado y marisco con velouté y salsa verde
1h 30min
Pudin de perdiz
26h 15 min
Pastel de cabracho
2h 50min
Menú: Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos - Tarta de manzanas
1h
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Pudin de pescado con aguacate
2h
Pastel de verduras y queso fresco
3h 40min
Pudin de trucha
2h 40 min
Rollo de bonito
1h 10min
Crema de marisco
40min