Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de cebolla
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 300 g de bacalao al punto de sal, en trozos
- 200 g de patatas harinosas en trozos ( aprox. 2-3 cm)
- 300 g de agua
- 2 huevos
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 3840 kJ / 918 kcal
- Białko
- 17.9 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 90.5 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bacalao en salsa de tomate
30 min
Boquerones fritos al limón
1h 45min
Cazuela de fideos con langostinos
40 min
Pollo con chocolate y arroz basmati
35min
Bizcochitos de limón
50min
Bacalao con salsa de miso y brócoli
25 Min
Pionono de salmón
1 godz. 50 min
Empanadillas de embutidos
2 godz.
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 min
Cocas de calabacín
2 godz.
Brownie con nueces
1 godz. 30 min
Merluza al horno con pimientos caramelizados
45 min