Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Relleno
- 150 g de avellanas tostadas
- 220 g de crema de cacao y avellanas
- 2 huevos
Montaje
- 2 láminas de masa de hojaldre redondas
- 1 huevo batido
- 1 cucharada de azúcar glas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1543 kJ / 369 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 32.8 g
- Tłuszcz
- 23.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.4 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 174.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de chocolate almendrada
3sa
Bizcochitos de chocolate rellenos
1 Std. 15 Min
Pastel semifrío de praliné de avellanas
13 godz.
Tarta de chocolate blanco con frambuesa y frutos rojos
2 Std. 50 Min
Tarta de chocolate y sandía
2 godz. 20 min
Tarta de chocolate y avellanas
1h 10 min
Cannoli de dulce de leche, chocolate y nuez
40 min
Cañas de chocolate rellenas de crema
3sa
Brownie 5 chocolates
2h 35 min
Triángulos de chocolate
4j 30 menit
Tarta esponjosa de limón
3sa
Tarta de queso estilo "La Viña"
2j