Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Relleno
- 150 g de avellanas tostadas
- 220 g de crema de cacao y avellanas
- 2 huevos
Montaje
- 2 láminas de masa de hojaldre redondas
- 1 huevo batido
- 1 cucharada de azúcar glas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1543 kJ / 369 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 32.8 g
- Tłuszcz
- 23.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.4 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 174.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada de espárragos con pistachos y mozzarella
20 min
Ñoquis a la carbonara
15 Min
Pasta con queso feta al horno
30 min
Flanes de parmesano caramelizados
5 Std. 25 Min
Caracolas de hojaldre
40min
Bombas de patata rellenas de atún
2 Std. 15 Min
Pastelitos de galleta, crema y chocolate
3h
Bizcocho de aceite de oliva
40min
Bizcocho de chocolate y calabacín
1h
Tarta esponjosa de limón
3h
Tarta de chocolate y avellanas
1h 10min
Tarta de la abuela
4hod. 30min