Pudin de perdiz

Pudin de perdiz

5.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 26 godz. 15 min
12 raciones

Składniki

  • 250 g de higaditos de pollo en trozos
  • 50 g de brandy
  • 1 cucharadita de pan rallado para espolvorear
  • 50 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
  • 200 g de cebolla en trozos
  • 2 dientes de ajo
  • 100 g de contramuslo de pollo sin piel ni hueso en trozos de 1,5 cm
  • 2 cucharaditas de tomillo seco
  • 400 - 500 g perdiz escabechada en conserva deshuesada
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 100 g de nata
  • 2 huevos
  • 1200 g de agua

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 173 kcal / 727 kJ
Białko 6.4 g
Tłuszcz 12.4 g
Węglowodany 5.7 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 3.6 g
Sód 260.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...