Seitan e verdure in vasocottura (vegan)

Seitan e verdure in vasocottura (vegan)

4.7 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 vasetti

Składniki

  • spicchi di aglio
    2
  • di radice fresca di zenzero a fette (2 mm)
    10 g
  • di olio di oliva
    20 g
  • di olio di sesamo
    10 g
  • di seitan a cubetti (2 cm)
    400 g
  • di carote pelate e a rondelle (2 mm)
    160 g
  • di funghi shiitake freschi
    50 g
    50 g di funghi freschi
  • di piselli verdi, freschi o surgelati
    20 g
  • salsa di soia
    8 cucchiaini
  • di acqua
    12 cucchiai
  • di acqua
    950 g
  • di riso basmati
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 414 kcal / 1731 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 51 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 966 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...