Cake à la crème de marrons

Cake à la crème de marrons

3.9 22 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 parts

Składniki

  • 80 g de beurre coupé en morceaux et un peu pour le moule
  • 220 g de farine de blé et un peu pour le moule
  • 280 g de sucre en poudre
  • 100 g de poudre d'amande
  • 4 œufs
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 150 g de crème de marrons
  • 2 pincées de sel

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 481.9 kcal / 2025.1 kJ
Białko 9.4 g
Tłuszcz 18.5 g
Węglowodany 68.6 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 6.9 g
Sód 285.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...