
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de beurre coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 220 g de farine de blé et un peu pour le moule
- 280 g de sucre en poudre
- 100 g de poudre d'amande
- 4 œufs
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 150 g de crème de marrons
- 2 pincées de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 481.9 kcal / 2025.1 kJ
- Białko
- 9.4 g
- Tłuszcz
- 18.5 g
- Węglowodany
- 68.6 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.9 g
- Sód
- 285.3 mg