韭菜炒虾仁

韭菜炒虾仁

3.7 12 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 人份

Składniki

  • 蒜头
    10 克
  • 10 克
  • 黑木耳,干的 泡发后切丝
    40 克
  • 韭菜 切段
    120 克
  • 虾仁
    100 克
  • 新鲜辣椒 切片
    ½ 根
  • ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 7.828 g
Kalorie 468 kJ / 111 kcal
Tłuszcz 5.462 g
Błonnik 4.549 g
Węglowodany 7.638 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...