Urządzenia i Akcesoria
韭菜炒虾仁
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 人份
Składniki
-
蒜头10 克
-
油10 克
-
黑木耳,干的 泡发后切丝40 克
-
韭菜 切段120 克
-
虾仁100 克
-
新鲜辣椒 切片½ 根
-
盐¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7.828 g
Kalorie
468 kJ /
111 kcal
Tłuszcz
5.462 g
Błonnik
4.549 g
Węglowodany
7.638 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny