Urządzenia i Akcesoria
洋葱松仁鸡
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份
Składniki
-
鸡胸肉 切丁600 克
-
酱油10 克
-
糖5 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
米酒10 克
-
松仁 再额外准备些30 克
-
洋葱 切块60 克
-
胡萝卜 切块60 克
-
蒜头10 克
-
油10 克
-
干燥欧芹¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
36.152 g
Kalorie
1142 kJ /
272 kcal
Tłuszcz
10.773 g
Błonnik
1.112 g
Węglowodany
8.188 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny