五花肉炒山药

五花肉炒山药

4.0 7 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 五花肉 切0.5厘米厚片
    100 克
  • 料酒
    1 茶匙
  • 山药 去皮,切0.5厘米厚片
    300 克
  • 青椒 切块
    30 克
  • ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 3.9 g
Kalorie 794 kJ / 189 kcal
Tłuszcz 14.9 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 9.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...