Urządzenia i Akcesoria
青椒炒臭豆腐
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
3 人份
Składniki
-
油 适量,油炸用
-
臭豆腐 切成三角形300 克
-
蒜头3 瓣
-
菜籽油20 克
-
新鲜青辣椒 选择二荆条,切片100 克
-
新鲜红辣椒 选择红尖椒,切片3 根
-
蚝油10 克
-
生抽5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
25 g
Kalorie
1619 kJ /
387 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
18.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny