Urządzenia i Akcesoria
锅烧河鳗
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
3 人份
Składniki
-
猪板油 切丁25 克
-
葱 打葱结10 克
-
姜 切片2 片
-
河鳗 切大块,约5厘米长500 克
-
料酒20 克
-
冰糖25 克
-
老抽25 克
-
生抽15 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
水150 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
32.2 g
Kalorie
1774 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
25.5 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
16.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny