锅烧河鳗

锅烧河鳗

4.6 11 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
3 人份

Składniki

  • 猪板油 切丁
    25 克
  • 打葱结
    10 克
  • 切片
    2 片
  • 河鳗 切大块,约5厘米长
    500 克
  • 料酒
    20 克
  • 冰糖
    25 克
  • 老抽
    25 克
  • 生抽
    15 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 150 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 32.2 g
Kalorie 1774 kJ / 424 kcal
Tłuszcz 25.5 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 16.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...