Urządzenia i Akcesoria
酱烧莲藕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
糖1 汤匙
-
水30 克
-
生抽2 汤匙
-
莲藕 切1厘米厚片300 克
-
蜂蜜1 汤匙
-
白芝麻 (opcjonalnie)1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
2.644 g
Kalorie
468 kJ /
111 kcal
Tłuszcz
2.224 g
Błonnik
2.37 g
Węglowodany
18.739 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny