Urządzenia i Akcesoria
清炖牛腱肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
8 人份
Składniki
-
牛腱肉 切大块,约5厘米,提前汆烫沥干600 克
-
水1200 克
-
料酒30 克
-
花椒1 茶匙
-
香叶1 片
-
大葱 切段30 克
-
姜20 克
-
盐 依个人口味调整1 - 2 茶匙
-
新鲜香菜 装饰用2 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
287.6 mg
Białko
15.7 g
Kalorie
359.3 kJ /
85.9 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
3.2 g