清炖牛腱肉

清炖牛腱肉

4.3 22 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
8 人份

Składniki

  • 牛腱肉 切大块,约5厘米,提前汆烫沥干
    600 克
  • 1200 克
  • 料酒
    30 克
  • 花椒
    1 茶匙
  • 香叶
    1 片
  • 大葱 切段
    30 克
  • 20 克
  • 依个人口味调整
    1 - 2 茶匙
  • 新鲜香菜 装饰用
    2 支

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 287.6 mg
Białko 15.7 g
Kalorie 359.3 kJ / 85.9 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...