Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Tacchino cremoso con funghi a Cottura Lenta
TM6

Tacchino cremoso con funghi a Cottura Lenta

4.4 (12 ocen)

Składniki

  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di cipolla dorata a fette
  • 150 g di carota, pelata e a rondelle (1 cm)
  • 50 g di gambo di sedano a pezzi (0.5 cm)
  • 50 g di vino bianco
  • 800 g di bocconcini di tacchino (4 cm)
  • 10 g di senape di Digione
  • 11 g di sale
  • 3 g di pepe nero macinato
  • 2 - 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
  • 750 g di brodo di pollo (vedere consigli)
  • 150 g di speck a cubetti
  • 250 g di funghi freschi in quarti
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 20 g di amido di mais (maizena)
  • 8 g di senape in grani grossi
  • 1 cucchiaio di prezzemolo fresco tritato (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2404 kJ / 574 kcal
Białko
37 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz
44 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Błonnik
2.5 g
Sód
980 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy