Urządzenia i Akcesoria
菌王汤锅底
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
1 个
Składniki
-
干香菇 提前放入水里泡软3 - 4 颗
-
干松茸 提前放入水里泡软20 克
-
蟹味菇40 克
-
虫草花 新鲜的20 克
-
综合菌菇 选择鸡枞菌30 克
-
葱 切片2 片
-
姜 切段2 根
-
水1400 克
-
盐 根据个人口味调整5 - 7 克
-
红枣3 - 4 颗
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
2363.2 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
648 kJ /
155 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
30.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
在家吃火锅
10 Przepisów
Chiny
Chiny