菌王汤锅底

菌王汤锅底

5.0 5 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
1 个

Składniki

  • 干香菇 提前放入水里泡软
    3 - 4 颗
  • 干松茸 提前放入水里泡软
    20 克
  • 蟹味菇
    40 克
  • 虫草花 新鲜的
    20 克
  • 综合菌菇 选择鸡枞菌
    30 克
  • 切片
    2 片
  • 切段
    2 根
  • 1400 克
  • 根据个人口味调整
    5 - 7 克
  • 红枣
    3 - 4 颗

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 个

Sód 2363.2 mg
Białko 5.9 g
Kalorie 648 kJ / 155 kcal
Tłuszcz 0.8 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 30.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...