Urządzenia i Akcesoria
低脂肉汁炖魔芋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
魔芋丝 或魔芋结200 克
-
老豆腐 切2×2厘米块150 克
-
胡萝卜 切2×2厘米块60 克
-
洋葱 切2厘米块100 克
-
肥牛片 吸干表面水分80 克
-
生抽 选薄盐生抽25 克
-
料酒10 克
-
盐 (约½茶匙)3 克
-
糖5 克
-
水100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
979 mg
Białko
16.4 g
Kalorie
1765.7 kJ /
422 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
19.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
三高轻松吃
30 Przepisów
Chiny
Chiny
免疫力补给站
21 Przepisów
Chiny
Chiny