低脂肉汁炖魔芋

低脂肉汁炖魔芋

4.1 15 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 魔芋丝 或魔芋结
    200 克
  • 老豆腐 切2×2厘米块
    150 克
  • 胡萝卜 切2×2厘米块
    60 克
  • 洋葱 切2厘米块
    100 克
  • 肥牛片 吸干表面水分
    80 克
  • 生抽 选薄盐生抽
    25 克
  • 料酒
    10 克
  • (约½茶匙)
    3 克
  • 5 克
  • 100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 979 mg
Białko 16.4 g
Kalorie 1765.7 kJ / 422 kcal
Tłuszcz 32 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Węglowodany 19.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...