Urządzenia i Akcesoria
味噌香干烩芦笋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 人份
Składniki
-
姜5 克
-
蒜头2 瓣
-
油15 克
-
芦笋 去根,切3-4厘米段,洗净沥干300 克
-
豆干 切丝100 克
-
白味噌30 克
-
生抽5 克
-
糖5 克
-
水20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
206.2 mg
Białko
8.2 g
Kalorie
533.7 kJ /
127.7 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
7.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖心蔬食
10 Przepisów
Chiny
Chiny