Urządzenia i Akcesoria
沙茶炖肥牛
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
油20 克
-
姜2 片
-
沙茶酱60 克
-
洋葱 切丝100 克
-
水200 克
-
生抽25 克
-
糖5 克
-
肥牛片200 克
-
芹菜 切段100 克
-
金针菇 切段100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
925 mg
Białko
20.7 g
Kalorie
2560.5 kJ /
612.5 kcal
Tłuszcz
52.3 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
14.6 g
Węglowodany
15.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
21天快手菜
21 Przepisów
Chiny
Chiny