Urządzenia i Akcesoria
酸汤魔芋牛肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
牛里脊 切薄片250 克
-
料酒1 汤匙
-
盐1 ½ 茶匙
-
玉米淀粉1 汤匙
-
橄榄油5 克
-
蒜头 切片3 瓣
-
泡椒3 个
-
酸菜 选四川酸菜,切块,取根部150 克
-
水900 克
-
魔芋丝150 克
-
莴笋 去皮切片150 克
-
白醋50 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2150.6 mg
Białko
26.9 g
Kalorie
978 kJ /
234 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
17.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
不一样的减脂餐
10 Przepisów
Chiny
Chiny