Urządzenia i Akcesoria
麻辣卤素菜
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
3 人份
Składniki
-
卤料包1 包
-
花椒 依个人口味调整10 克
-
干辣椒 切段,依个人口味调整20 克
-
老抽40 克
-
生抽50 克
-
糖30 克
-
盐10 克
-
水1200 克
-
莲藕 切厚片,0.5厘米厚250 克
-
新鲜香菇 切去根部150 克
-
海带结 新鲜的150 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
895.2 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
334.3 kJ /
80 kcal
Tłuszcz
1.2 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
15.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
夏日卤味
10 Przepisów
Chiny
Chiny