菜汤年糕

菜汤年糕

4.6 31 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
3 人份

Składniki

  • 猪里脊肉 切丝
    100 克
  • 料酒
    ½ 茶匙
  • 10 克
  • 胡萝卜 切丝
    30 克
  • 鸡毛菜 小型,整棵洗净
    300 克
    300 克 青菜, 切小段
  • 干香菇 泡发后切丝
    5 朵
  • 600 克
  • 年糕 切片,热水浸泡后沥干
    300 克
  • 1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 17 g
Kalorie 1163 kJ / 278 kcal
Tłuszcz 6.4 g
Błonnik 4.2 g
Węglowodany 41.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...