Urządzenia i Akcesoria
菜汤年糕
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
3 人份
Składniki
-
猪里脊肉 切丝100 克
-
料酒½ 茶匙
-
油10 克
-
胡萝卜 切丝30 克
-
300 克 青菜, 切小段鸡毛菜 小型,整棵洗净300 克
-
干香菇 泡发后切丝5 朵
-
水600 克
-
年糕 切片,热水浸泡后沥干300 克
-
盐1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
17 g
Kalorie
1163 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
41.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
灵感每一刻
167 Przepisów
Chiny
Chiny
饗食弄堂
66 Przepisów
Chiny
Chiny