Urządzenia i Akcesoria
香辣糟鸡翅
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 50 min
5 人份
Składniki
-
干辣椒 切段3 支
-
香叶1 片
-
桂皮1 小块
-
八角1 颗
-
花椒1 茶匙
-
陈皮 (几片),依个人口味调整2 克
-
姜 拍扁40 克
-
葱 切段20 克
-
冰糖50 克
-
生抽40 克
-
水1200 克
-
鸡翅膀 选鸡翅中500 克
-
料酒20 克
-
冷开水 冲洗用
-
白酒20 克
-
花雕酒50 克
-
香糟卤300 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
291.9 mg
Białko
13.5 g
Kalorie
607.8 kJ /
145.4 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
夏日卤味
10 Przepisów
Chiny
Chiny