
Urządzenia i Akcesoria
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
8 portions
Składniki
-
olive oil to grease
-
baker's flour plus extra to dust325 g
-
sea salt1 tsp
-
unsalted butter plus extra to grease40 g
-
milk175 g
-
caster sugar15 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
eggs 1 lightly beaten, to glaze2
-
crème fraîche100 g
-
fresh dill leaves only, torn into pieces2 sprigs
-
smoked salmon (approx. 6-8 slices)200 g
-
ground black pepper to season
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
343.2 kcal /
1441.5 kJ
Białko
14.6 g
Tłuszcz
16.4 g
Węglowodany
34.1 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Sód
567 mg