Urządzenia i Akcesoria
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
8 portions
Składniki
-
olive oil to grease
-
baker's flour plus extra to dust325 g
-
sea salt1 tsp
-
unsalted butter plus extra to grease40 g
-
milk175 g
-
caster sugar15 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
eggs 1 lightly beaten, to glaze2
-
crème fraîche100 g
-
fresh dill leaves only, torn into pieces2 sprigs
-
smoked salmon (approx. 6-8 slices)200 g
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
567 mg
Białko
14.6 g
Kalorie
1441.5 kJ /
343.2 kcal
Tłuszcz
16.4 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
34.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Golden baklava
25 godz. 25 min
Rosemary and thyme polenta chips
1 godz.
Gyoza meatballs (Skinnymixers)
35 min
Slow Cooked Red Wine Poached Pears
Brak ocen
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25 godz. 20 min
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2 godz. 10 min
Quince tart
1 godz. 10 min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 godz. 20 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 godz. 15 min
Salmon with fennel and apple salad
1 godz. 20 min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 min
Mixed meat rillettes
4 godz. 10 min