![Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5) Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6c0c1c50f397922dc286283e00e5ad04/Derivates/c67c9e6a0bb203881c575992d75aa913462a5527.jpg)
Wersje kompatybilne
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g rice vermicelli (Korean style, see tip)
- 5 g dried shiitake mushrooms
- 2000 g water, plus extra for cooking noodles
- 3 tsp caster sugar
- ¾ tsp ground black pepper
- 3 Tbsp light soy sauce
- 4 Tbsp toasted sesame oil
- 300 g beef fillet steak, cut in thin strips (approx. 1 cm x 5 cm)
- 200 g carrots, cut in lengths (5 cm)
- 150 g onion, halved
- 150 g fresh button mushrooms
- 2 medium eggs
- 2 pinches fine sea salt, plus ½ tsp
- 150 g fresh spinach leaves
- 4 garlic cloves
- 20 g vegetable oil
- sesame seeds, toasted, for sprinkling
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2317.3 kJ / 553.8 kcal
- Białko
- 24.8 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 32.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.1 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 969.9 mg
Alternatywne przepisy
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min
Steamed chocolate cake with whipped cream
1 godz. 10 min
Cheat's Sriracha Sauce
Keine Bewertungen
Valentine's Marbled Cake
1 Std. 30 Min
Baked Alaska
28u. 40min
Yu wan tang (fish ball soup)
40 Min
Moroccan harira and chicken soup
1 Std.
Halloween witches' hats
4 godz. 45 min
Brown Rice Congee
30 Min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
2 godz. 5 min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2 Std. 50 Min
Red Velvet Cupcakes and Cake Pops
2 Std. 30 Min