Urządzenia i Akcesoria
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
rice vermicelli (Korean style, see tip)120 g
-
dried shiitake mushrooms5 g
-
water plus extra for cooking noodles2000 g
-
caster sugar3 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
light soy sauce3 Tbsp
-
toasted sesame oil4 Tbsp
-
beef fillet steak cut in thin strips (approx. 1 cm x 5 cm)300 g
-
carrots cut in lengths (5 cm)200 g
-
onion halved150 g
-
fresh button mushrooms150 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt plus ½ tsp2 pinches
-
fresh spinach leaves150 g
-
garlic cloves4
-
vegetable oil20 g
-
sesame seeds, toasted for sprinkling
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
969.9 mg
Białko
24.8 g
Kalorie
2317.3 kJ /
553.8 kcal
Tłuszcz
32.8 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn and Sweet Potato Fritters
1 godz.
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 min
Spiralized Cucumber Acar
Brak ocen
Gnocchi with Courgettes
20 min
Hokkaido Scallop Sashimi with Avocado and Lime
35 min
Peanut Milk and Patties
8 godz. 55 min
Sesame Balls
10 min
Stir-fried Clams
35 min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1 godz. 25 min
Chocolate Ice Cream
12 godz.
Egg and Onion
25 min
Mini Pizzas
1 godz. 20 min