Wersje kompatybilne
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine, senza zucchero)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di farina di ceci (vedere consigli)
- 3 uova
- 1 ½ cucchiaio di olio extravergine di oliva
- ¼ di cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1602 kJ / 383 kcal
- Białko
- 20.9 g
- Węglowodany
- 43.6 g
- Tłuszcz
- 13.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 8.1 g
- Sód
- 93.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polpette di gambi di bietole e pane raffermo
1 godz.
Sformato vegetale
1 godz.
Confettura di riciclo
2 Std.
Hamburger di vitello (senza glutine e senza lattosio)
Brak ocen
Pasta frolla alle mandorle (senza glutine)
35 min
Lasagne vegan con funghi, cavolo nero e pesto di rucola e noci
1h 30min
Il mio 1° pane
3h 15min
Biscotti di vetro segnaposto
2 Std.
Pane croccante all'amaranto
50 min
Tiramisù wafer e crema gianduia
5h 30min
Panini renna di Natale
Brak ocen
Pasta choux (vegan)
2 Std.