Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine, senza zucchero)
TM6 TM5

Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine, senza zucchero)

3.0 (2 oceny)

Składniki

  • 300 g di farina di ceci (vedere consigli)
  • 3 uova
  • 1 ½ cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • ¼ di cucchiaino di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1602 kJ / 383 kcal
Białko
20.9 g
Węglowodany
43.6 g
Tłuszcz
13.4 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Błonnik
8.1 g
Sód
93.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy