Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte
- 200 g de lait
- 50 g de beurre doux
- 30 g de sucre en poudre
- 20 g de miel
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 400 g farine à pain plus au goût pour saupoudrer
- 1 c. à café sel
La sauce au chocolat
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g de chocolat noir
- 50 g de beurre doux
- 70 g de lait demi-écrémé
- Wartości odżywcze
- na 1 morceaux
- Kalorie
- 602 kJ / 144 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chocolats de Noël
1h
Tarte au chocolat avec spaghetti de poire
Brak ocen
Doigts de saucisse d'Halloween
1h
Glace sundae nappage caramel
3 Std. 35 Min
Marinade à la jamaïcaine pour le poulet
10min
Café à la cacahuète
25min
Petits bonshommes aux épices
1h
Tiramisu potimarron, chocolat
1 Std. 15 Min
Gâteau écailles de poisson
1 Std. 20 Min
Cookies au chocolat au lait et aux noisettes
25min
Feuilletés à la crème de carottes et persil
45 min
Cookies-brownies
20 min