Chiles jalapeños rellenos de machaca de marlín

Chiles jalapeños rellenos de machaca de marlín

4.9 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 porciones

Składniki

Relleno
  • 400 g de marlín ahumado en trozos
  • 400 g de jitomate
  • 40 g de aceite de oliva
  • 100 g de cebolla
  • 1 diente de ajo
  • 75 g de aceitunas verdes deshuesadas
  • 15 g de alcaparras
  • 50 g de puré de tomate
  • 2 cucharaditas de azúcar
  • 1 cucharadita de sal
  • 50 g de pasitas
  • ¼ cucharadita de pimienta negra molida
Chiles
  • 24 chiles cuaresmeños
  • 2000 g de agua
  • 200 g de vinagre
  • 1 cucharada de azúcar
  • 2 cucharaditas de sal

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 212 kcal / 890 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...