![Ginger butter Ginger butter](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9a2161f1-4272-42ea-80f0-904c6cd3efd7/Derivates/ca7d1a61-841d-44e8-82ff-7d59184806f4.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g glacé ginger
- 120 g butter (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 230 g
- Kalorie
- 5284 kJ / 1262.9 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 103.5 g
- Tłuszcz
- 97.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 61.7 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 135.7 mg
Alternatywne przepisy
Mini carrot and almond cakes
1 Std. 25 Min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29 Std. 45 Min
Floating islands
1 Std.
Gluten free Viennesse whirl mince pies
1 Std. 45 Min
Gluten-free Bread Sauce
35 Min
Palmiers Two Ways
1h 40min
Pork and lentils with onion and radish pickle
40 Min
Banana Cream Pie
4 godz. 15 min
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
1 Std. 5 Min
Runny custard
15 Min
Rhubarb Vanilla Flan
50 Min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 Min