Urządzenia i Akcesoria
Ginger butter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
230 g
Składniki
-
glacé ginger125 g
-
butter (see Tips)120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 230 g
Sód
135.7 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
5284 kJ /
1262.9 kcal
Tłuszcz
97.4 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
61.7 g
Węglowodany
103.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Arrabbiata sauce
20 min
Amritsari dal
26 godz.
Beef rendang
1 godz. 55 min
Sri Lankan red beef curry
1 godz. 40 min
Thai green curry paste
10 min
Everyday Indian curry paste
30 min
Tandoori chicken
45 min
Bombay aloo
40 min
Rogan josh
1 godz. 35 min
Parathas
1 godz. 30 min
Tarka dal
30 min
Palak paneer
1 godz. 15 min