Urządzenia i Akcesoria
Duchess potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 pieces
Składniki
-
water plus 1 extra tablespoon for egg wash500 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
floury potatoes peeled and cut into pieces (2 cm - see Tips)700 g
-
egg yolks3
-
salted butter20 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
egg for egg wash1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
365.8 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
330.9 kJ /
78.8 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pineapple passionfruit tart
4 godz. 30 min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 min
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
45 min
Peach and cardamom pie
1 godz. 35 min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 min
Berry Clafoutis (Anna) Metric
1 godz. 35 min
Salted caramel soufflés
35 min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 godz. 30 min
Salted caramel slice
2 godz. 40 min
Three cheese pides
1 godz. 40 min
Pear and chocolate frangipane
2 godz.
White chocolate and raspberry self-saucing pudding
1 godz.