Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de harina de repostería
- 100 g de mantequilla fría, en trozos
- 1 huevo
- 3 pellizcos de sal
- ½ cucharadita de azúcar
- 1 puerro (la parte blanca, en rodajas finas)
- 15 g de aceite de oliva
- 120 g de champiñones frescos laminados
-
100
g de queso quark
lub 100 g de queso cremoso - 125 g de ramilletes de brócoli
- 1 huevo batido
- 1 bola de queso burrata escurrida
- 1 - 2 pellizcos de pimienta rosa
- Wartości odżywcze
- na 6 raciones
- Kalorie
- 9056.6 kJ / 2164.6 kcal
- Białko
- 65.5 g
- Węglowodany
- 187.4 g
- Tłuszcz
- 130.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 70.3 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 3217.3 mg
Alternatywne przepisy
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1 Std. 40 Min
Pudin de brócoli
1 Std.
Brownies de espinaca y queso feta
1 Std. 15 Min
Calabaza rellena a la provenzal
1 Std. 10 Min
Strudel de champiñones y espinacas
1 Std. 30 Min
Tarta fría de espárragos y guisantes
5h 15 min.
Quiche de calabaza y queso feta
2 Std. 20 Min
Muffins de calabacín y mozzarella
50 Min
Muffins de espinacas y feta
40 Min
Pastel de zanahoria y brócoli
1 Std. 10 Min
Pionono de Navidad
2 Std.
Tarta salada de puerros
1 Std. 10 Min