Urządzenia i Akcesoria
黄桥烧饼
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 45 min
20 个
Składniki
水油皮面团
-
低筋面粉200 克
-
猪油70 克
-
温水110 克
干油酥面团
-
猪油70 克
-
低筋面粉140 克
内馅
-
猪板油 切丁150 克
-
火腿片 切末45 克
-
葱 切末10 克
-
盐½ 茶匙
制作
-
蛋黄 打散,涂抹用
-
白芝麻 装饰用
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 个
Białko
0.4 g
Kalorie
761.3 kJ /
181.9 kcal
Tłuszcz
13.5 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
14.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny