藤椒鸭脖

藤椒鸭脖

4.8 11 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
3 人份

Składniki

  • 花椒 选择青花椒和红花椒各5克更佳
    10 克
  • 干辣椒
    10 克
  • 香叶
    2 片
  • 桂皮
    5 克
  • 老抽
    30 克
  • 生抽
    30 克
  • 八角
    1 颗
  • 40 克
  • 料酒
    100 克
  • 山奈
    5 克
  • 香菜籽
    1 茶匙
  • 120 克
  • 鸭脖 切段,4-5厘米
    500 克
  • 藤椒
    5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 72.5 mg
Białko 18 g
Kalorie 1465.7 kJ / 350.7 kcal
Tłuszcz 20.4 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 5.6 g
Węglowodany 19.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...