Urządzenia i Akcesoria
藤椒鸭脖
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
3 人份
Składniki
-
花椒 选择青花椒和红花椒各5克更佳10 克
-
干辣椒10 克
-
香叶2 片
-
桂皮5 克
-
老抽30 克
-
生抽30 克
-
八角1 颗
-
糖40 克
-
料酒100 克
-
山奈5 克
-
香菜籽1 茶匙
-
水120 克
-
鸭脖 切段,4-5厘米500 克
-
藤椒5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
72.5 mg
Białko
18 g
Kalorie
1465.7 kJ /
350.7 kcal
Tłuszcz
20.4 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
19.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
超人气美食
10 Przepisów
Chiny
Chiny