Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de cebolla cortada en cuartos
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco
- 75 g de pimiento rojo cortado en trozos
- 75 g de pimiento verde cortado en trozos
- 100 g de berenjena cortada en trozos
- 100 g de zanahoria cortada en trozos
- 1 diente de ajo
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 ½ cucharaditas de pimienta negra recién molida
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- 200 g de tomate triturado en conserva
- 200 g de agua
- 300 g de fideos de fideuá
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1741 kJ / 416 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 61.6 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 6.1 g
Alternatywne przepisy
Arroz con beicon, habas y judías verdes
40 min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min
Garbanzos con arroz
35 min
Fideuá de verduras
40 min
Arroz con verduras, gambas y jamón
45 min
Fideos con alcachofas
45 min
Caracolas con champiñones y garbanzos
20 min
Risotto vegetariano
25 Min
Sopa de arroz y garbanzos
30min
Arroz mediterráneo
35 min
Arroz a lo pobre
40 min
Pasta con judías blancas
40 min