Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse

Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse

4.4 53 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 Stück

Składniki

  • Fenchel halbiert oder geviertelt
    200 g
  • Porree nur weißer Teil
    200 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    ¾ TL
  • Pfeffer
    1 TL
  • Thymian abgezupft
    1 - 2 Zweige
  • Ziegenkäserolle in Stücken
    100 g
  • Eier
    2
  • Ricotta
    100 g
  • Blätterteig (aus der Kühltheke)
    375 g

Wartości odżywcze na 1 Stück

Sód 612 mg
Białko 12 g
Kalorie 1719 kJ / 411 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 11 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...