
Urządzenia i Akcesoria
Bärlauch-Gnocchi mit Spinat und Cherry-Tomaten
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser und mehr zum Kochen1000 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Kartoffeln mehligkochend, in Stücken900 g
-
Bärlauch30 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten220 g
-
Eier2
-
Salz und mehr zum Kochen1 ¾ TL
-
Pfeffer¾ TL
-
Muskat1 TL
-
Öl30 g
-
Knoblauchzehen2
-
Zwiebel halbiert1
-
Blattspinat400 g
-
Cherry-Tomaten halbiert150 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
521 kcal /
2182 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
90 g
Błonnik
10.1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
1155 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 2/2022
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy