Rote-Bete-Pfannkuchen mit Ziegenfrischkäse

3.5 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 Stück

Składniki

  • Walnusshälften
    60 g
  • Ziegenfrischkäse
    150 g
  • Schnittlauch in feinen Röllchen
    20 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    1 TL
  • Crème fraîche
    150 g
  • Milch
    250 g
  • Eier
    3
  • Rote Bete, gegart in Stücken (2 cm)
    200 g
  • Haferflocken, zart
    125 g
  • Backpulver
    1 TL
  • Butter zum Braten

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 545 kcal / 2278 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 36 g
Węglowodany 33 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 16 g
Sód 1259 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...