Urządzenia i Akcesoria
Rote-Bete-Pfannkuchen mit Ziegenfrischkäse
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 Stück
Składniki
-
Walnusshälften60 g
-
Ziegenfrischkäse150 g
-
Schnittlauch in feinen Röllchen20 g
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer1 TL
-
Crème fraîche150 g
-
Milch250 g
-
Eier3
-
Rote Bete, gegart in Stücken (2 cm)200 g
-
Haferflocken, zart125 g
-
Backpulver1 TL
-
Butter zum Braten
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
545 kcal /
2278 kJ
Białko
24 g
Tłuszcz
36 g
Węglowodany
33 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Sód
1259 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 2/2025
40 Przepisów
Niemcy
Niemcy