Urządzenia i Akcesoria
Pesto Baked Eggs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Puff Pastry and Pesto
-
butter, unsalted diced (1 cm), then frozen150 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
water chilled60 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
toasted pine nuts15 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves40 g
-
extra virgin olive oil70 g
Assembly
-
medium eggs6
-
fine sea salt for seasoning
-
ground black pepper for seasoning
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.7 g
Kalorie
2218 kJ /
534 kcal
Tłuszcz
41.5 g
Węglowodany
25.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Herb Bread
1h 10min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30min
Apple, Strawberry and Ginger Mocktail
5min
Strawberry White Chocolate Cookies
50min
Bagels with Egg and Bacon Jam
3h 20min
Sunday Morning Breakfast Bake
1h 15min
Steamed Hazelnut Cheesecakes with Orange
1h 30min
Skin glow detox juice
10min
Cheese and Bacon Pastries
35min
Olive Spread
5min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45min
Gingerbread People
1h 30min