Urządzenia i Akcesoria
Radish, Carrot and Coriander Salad (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
red radishes400 g
-
carrots400 g
-
soy sauce40 g
-
toasted sesame oil15 g
-
rice vinegar40 g
-
olive oil40 g
-
caster sugar1 ½ tsp
-
sriracha sauce1 tsp
-
fresh coriander leaves5 g
-
toasted sesame seeds1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
460 mg
Białko
2 g
Kalorie
572 kJ /
137 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2 godz. 40 min
Stracciatella Soup
30 min
Eastern European Brunch
1 godz. 30 min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1 godz. 45 min
Rustic Olive, Fig and Walnut Bread
2 godz. 15 min
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25 min
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
3 godz. 40 min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 godz. 20 min
Pistachio and Almond Filo Coil
1 godz. 15 min
Red lentil soup with cumin
55 min
Artichokes Romana
50 min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.