Urządzenia i Akcesoria
Radish, Carrot and Coriander Salad (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
red radishes400 g
-
carrots400 g
-
soy sauce40 g
-
toasted sesame oil15 g
-
rice vinegar40 g
-
olive oil40 g
-
caster sugar1 ½ tsp
-
sriracha sauce1 tsp
-
fresh coriander leaves5 g
-
toasted sesame seeds1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
460 mg
Białko
2 g
Kalorie
572 kJ /
137 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna Tartare
40min
Cuttlefish Salad with Water Spinach
45min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Apples with cider sabayon sauce
40min
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
48h 20min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15min
Browning 7 oz Onions
25min
Apple Wild Rice
50min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25min
Zesty avocado with crab
10min
Peas and jamon
40min
Beetroot and Berry Sorbet
5min