Carpaccio de remolacha

Carpaccio de remolacha

4.3 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 raciones

Składniki

  • 300 g de remolacha cruda pequeñas o en trozos de 4,5 x 5,5 cm
  • 250 g de calabacín con piel, en trozos de 5 cm
  • 250 g de mozzarella fresca escurrida, en trozos
  • 4 chorritos de aceite de oliva virgen extra
  • 4 pellizcos de sal
  • 4 pellizcos de pimienta molida
  • hojas de albahaca fresca

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 68 kcal / 284 kJ
Białko 3.9 g
Tłuszcz 5.1 g
Węglowodany 1.6 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Sód 40 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...