Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1120 g d'eau
- ¼ cube de levure fraîche (10 g)
- 250 g de farine à pain, et plus pour travailler la pâte
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de sucre
- 25 g de beurre, en morceaux
- 50 g de bicarbonate de soude
- 50 g de graines de sésame
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1469 kJ / 351 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Menu avec soupe aux pois et au gingembre, saumon citronné, brocoli et pommes de terre
45min
Limonade d'automne/Sangria vierge
35min
Schiacciata au saumon fumé
Brak ocen
Masque de carnaval
1 godz. 45 min
Manneles
1h 30min
Caramel au beurre salé
1 godz. 45 min
Tartelettes aux fruits rouges
1 Std. 50 Min
Ketchup de tomates
1 Std. 15 Min
Chilli con carne
40min
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45min
Pâte à pizza rouge avec burrata et aubergines et courgettes rissolées
3u. 45min
Pain pitta
2h