Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1120 g d'eau
- ¼ cube de levure fraîche (10 g)
- 250 g de farine à pain, et plus pour travailler la pâte
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de sucre
- 25 g de beurre, en morceaux
- 50 g de bicarbonate de soude
- 50 g de graines de sésame
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1469 kJ / 351 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quiche de poulet à la tomate et au basilic
1 Std.
Sabayon classique
15 Min
Pizza à la crème de potiron, mozzarella fumée et bacon
3h 50min
Duo de mini-tresses au beurre
Brak ocen
Biscuits au beurre
50min
Focaccia aux oignons
2h
Pâté aux champignons
45min
Pain à la farine de millet
2h 35min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 Min
Tranche à l'avoine
1h 40min
Canapés aux oeufs
10 Min
Pâte de base pour pain
24h 5min