Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de champignons frais variés (par ex.: girolles, bolets, pleurotes...), nettoyés (voir conseil)
- 150 g d'oignons, en tranches (1 cm)
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
150
g de vinaigre blanc, 10%
lub 150 g de vinaigre de cidre - 10 g de sel
- 10 g de sucre
- 4 feuilles de laurier déshydratées
- 12 grains de poivre noir
- 4 c. à café de graines de moutarde
- 8 grains de poivre de la Jamaïque
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 348.2 kJ / 83.2 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 14.5 g
- Tłuszcz
- 1.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 1577.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fattoush avec haloumi grillé
Brak ocen
Frappuccino moka-potiron
Brak ocen
Couronne de Pavlova au coulis de framboise, figues et grenade
6j
Croquembouche à la crème d'orange et chocolat noir
10h
Terrine de poulet, porc et foie gras et son chutney de figues au porto
10 godz. 30 min
Sel citronné aux herbes
1u.
Gin tonic infusé à l'ananas
Brak ocen
Honeycomb
1u. 30min
Saumon et sa sauce moutarde à l'aneth
1u. 30min
Filet d'agneau en sauce au poivre rose
45min
Pâte de bouillon de légumes végane
1u.
Tartinable de saumon au mélange du trappeur
10 min.