Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre
- 150 g d'amandes
- 80 g de chocolat amer (70% cacao), en morceaux
- 75 g de beurre, mou, en morceaux
- 100 g de lait
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 9659 kJ / 2308 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 150 g
- Tłuszcz
- 170 g
- Błonnik
- 24.6 g
Alternatywne przepisy
Mousse au chocolat végane
30min
Pudding protéiné
6h 35min
Tarte végane au citron et thé noir
1hod. 30min
Gâteau cru au chocolat et à la betterave
2h 15min
Truffes au moka
Brak ocen
Œufs de couleur orange
Brak ocen
Glace à la vanille
12hod.
Cake au chocolat et gingembre confit
1hod. 30min
Gâteau aux carottes argovien
2h
Farine complète
5min
Crème de citron
1h
Glace à la banane
5min