Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 200 g de filet de saumon frais, paré et désarêté (pavé ou filet)
- 30 g d'échalotes (françaises), coupées en deux
- 1 lime
-
150
g de fromage frais (quark, ricotta)
lub 150 g de fromage à la crème à tartiner - 150 g de saumon fumé, coupé en dés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 705.7 kJ / 169.8 kcal
- Białko
- 13.5 g
- Węglowodany
- 1.3 g
- Tłuszcz
- 12.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.5 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 425.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coupes de granola enrobées de chocolat
1h 5 min
Crème de pieds de brocolis et croustillant de pelures de pommes de terre
45 min
Popsicles tropicaux
4h 5min
Shortcake canadien aux fraises
30 min
Antonio Bachour: Bagatelle Red Velvet aux framboises (métrique)
2 godz. 55 min
Mini pains aux courgettes et au chocolat
1 Std. 40 Min
Muffins aux bleuets avec glaçage citronné
50 min
Pains briochés à la cannelle
3h 45min
Salade de poulet, amandes et canneberges
15min
Muffins aux dattes et à la cassonade
1h 15 min
Crème glacée à la mangue
2h 20 min
Mousse de fruits rouges (TM6 Metric)
10min