Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'oignons rouges coupés en deux
- 220 g de sucre
- 125 g de vinaigre de vin rouge
- 185 g d'eau
- 4 feuilles de romarin fraîches (env. 10 cm), uniquement les aiguilles
- 1 bâton de cannelle
- 10 grains de poivre noir
- 1 feuille de laurier
- ¼ c. à café de noix de muscade moulue
- 340 g de cranberries séchées
- 2 pincées de sel fin
- 2 pincées de poivre noir, moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3922 kJ / 936 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 227 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 15.1 g
Alternatywne przepisy
Steak tartare
30min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2h 20min
Hummus (TM5/TM6 Metric)
10 Min
Sauce BBQ
20min
Fond de volaille
45min
Moutarde indienne
15 Min
Crostini aux champignons et Fontina
35 min
Tourte au poulet et à la poire
2 godz. 40 min
Poudre pour thé Chai
15 Min
Variations autour du beurre - beurre à la tomate
5 min
Confiture d’ananas et de gingembre
40min
Pesto de basilic
10 Min