Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de viande dénervée, en dés, sans os
- 300 g de légumes variés (par ex. céleri en branche, carottes, oignons, tomates), en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 4 brins de mélange d'herbes aromatiques, fraîches (par ex. sauge, romarin) effeuillés
- 150 g de gros sel de mer
-
30
g de vin rouge
lub 30 g d'eau - 1 feuille de laurier, sèche
- 1 clou de girofle
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 689 kJ / 165 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème glacée aux fruits
5 Min
Pain vaudois à la croix
13sa 30 dk
Sel aux herbes
5 Min
Pâte de bouillon de volaille
45min
Vin blanc chaud
20 Min
Variations autour du beurre - beurre aux herbes
5 Min
Pain sandwich
3h
Tourte au sureau et yogourt
7h 15 min
Menu à trois plats pour deux en 30 minutes
1h 15min
Pâte de bouillon de légumes végane
1h
Sauce au chocolat pour tous les jours
20 Min
Bouillon de légumes en poudre
5sa