Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de viande dénervée, en dés, sans os
- 300 g de légumes variés (par ex. céleri en branche, carottes, oignons, tomates), en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 4 brins de mélange d'herbes aromatiques, fraîches (par ex. sauge, romarin) effeuillés
- 150 g de gros sel de mer
-
30
g de vin rouge
lub 30 g d'eau - 1 feuille de laurier, sèche
- 1 clou de girofle
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 689 kJ / 165 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Assiette bernoise
1h 15 min
Pesto de basilic
10min
Petits choux arc-en-ciel
1h 25 min
Salade de concombre et vinaigrette à l’aneth (TM6)
15min
Forêt noire aux cerises amarena
5h
Nectar de framboises
10min
Dinde farcie, sauce aux canneberges
4h
Pâte de bouillon de volaille
45 min
Sauce BBQ
20min
Confiture avec sucre gélifiant
30 min
Gelée de framboise et citron
45 min
Beurre
40 min