Pâte de bouillon de viande

Pâte de bouillon de viande

4.8 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
400 g

Składniki

  • 300 g de viande dénervée en dés, sans os
  • 300 g de légumes variés (par ex. céleri en branche, carottes, oignons, tomates), en morceaux
  • 1 gousse d'ail
  • 4 brins de mélange d'herbes aromatiques, fraîches (par ex. sauge, romarin) effeuillés
  • 150 g de gros sel de mer
  • 30 g de vin rouge
    30 g d'eau
  • 1 feuille de laurier, sèche
  • 1 clou de girofle

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 165 kcal / 689 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...